Web Accessibility

Проект Helpific

2:32:00 PM

Проект Helpific розпочав свою роботу в Україні у листопаді 2016 року

Антоніна Рудська

Проект Helpific розпочав свою роботу в Україні у листопаді 2016 року. Ми сформували чудову команду, представники якої переважно активні студенти кафедри соціальної реабілітації та соціальної педагогіки факультету психології Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Вже з перших днів роботи проекту, він був представлений на ХХV Київському міському фестивалі творчості дітей та молоді «Повіримо у себе» для дітей та молоді з особливими потребами.
У грудні відбулася стратегічна сесія по проекту Helpific Ukraine, де команда працювала над подальшими шляхами розвитку. До роботи команди також долучилися Дар’я Бондаренко (програмний директор МЦРЛ Україна) та Олена Чуйко (завідувач кафедри соціальної реабілітації та соціальної педагогіки). В Україні люди з інвалідністю стикаються з проблемами нерозуміння їх особливостей та неприйняттям. Команда проекту встановила контакти з різними неприбутковими організаціями та обговорила шляхи як змінити та полегшити життя людей з інвалідністю.
На данному етапі проекту основна увага приділена пошуку волонтерів серед студентів університету та інформуванню людей з інвалідністю про можливість залишити свій запит на сайті платформи та отримати допомогу.

українська

You Might Also Like

0 comments